Trelleborgs Vikings tog chansen för spel i tvåan

Egentligen var det inte meningen att Trelleborg skulle spela i södertvåan, men de fick en gratisplats i och med att det bestämndes att det skall spelas 3 serier med 10 lag vardera. 28 lag var sedan tidigare klara och därför fick både Trelleborg och Åseda en gratisplats.

Robert Burakovsky som spelade förra säsongen med Trelleborg är osäker på om han kommer att spela kommande säong då han har problem med ryggen. Vi får se vad han bestämmer sig för!

Ekonomin i föreningen är nog inte den bästa då laget fick åka med egna bilar till kvalmatchen mot Hässleholm i våras. De ekonomiska problemen har varit många under Tif Vikings existens. Obetalda spelarlöner 2006 och bankskulder på 600 000 kronor under 2007 tillhör det förflutna.  Även början av 2009 har varit lite svajig ekonomiskt sett.

Gällande ekonomi vet jag från säker källa att även Röke Buss i våras tackade nej till att köra Hässleholm om de inte fick kontant betalt i förväg.


Kommentarer
Postat av: II

Förhoppningsvis så kommer Trelleborg att fixa det med sponsorer, för vem vill spela i en serie där lag hoppar av? Det var likadant när Lund drog sig ur för 2 år sedan. Sånt ska inte hända.

2009-05-28 @ 16:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0