Vilka är nyförvärven?

Nyförvärvet Johan Hansson som ursprungligen kommer från Rögle spelade under förra säsongen för franska Lyon. Det är en förhållandevis tung back som har värvats som inte tvekar att göra sitt jobb. Kan dra på sig en hel del utvisningar...

Fredrik Palmé är en ung grabb från Jonstorp som ursprungligen kommer från Helsingborg och är således en hemvändare. Tror inte han kommer att märkas så mycket, men kan nog få växa i laget.

Caspe Wahlström är också en hemvändare som hunnit med en sväng i både Rögle och Jonstorp. Gör sin första säsong som förstaårssenior. Kanske växer till sig i år?

Emil Condrup är en hemvändare som kanske är lite kort i rocken, men ger järnet i alla lägen och kommer att göra stor nytta. Välkommen tillbaks Conne!

Stieve Ericsson har spelat som junior i Rögle och sedan som senior i Jonstorp. Växte till sig rejält förr säsongen och kommer nog att göra en del poäng i år.

Rasmus Risberg kommer direkt från Rögle J20 och är i storlek med Condrup. Jag vet inte så mycket om killen i övrigt.

Ted Mihalek kommer tillbaks till HHC efter en runda i Jonstorp. Vill minnas att han hunnit med både Landskrona och Åstorp sedan han var i HHC senast. Ted kan göra en grymt bra match och göra kanonräddningar för att i nästa läge göra världens tavla.

Marcus Sjögren känner vi sedan tidigare och kul att han valde HHC nu när återvänder till Helsingborg för att studera. Det är en stabil back som kommer att vara en av de bästa spelarna i truppen denna säsong.

Nu har det hänt...

Ett tag utan något att rapportera, men efter att ha pratat med bl.a. Marcus Sjögren och fått information från nuvarande styrelse kan man konstantera att följande spelare är klara för kommande säsong. Ted återvänder i buren samtidigt som lille-Condrup kommer tillbaks. Mr HHC stannar vilket glädjer...

Målvakter:
Ted Mihalek (återvänder från Jonstorp)


Backar:
Sebastian Du Rietz
Fredrik Liljewall
Johan Hansson (kommer från Lyon)
Fredrik Palmé (kommer från Jonstorp)
Marcus Sjögren (återvänder från Skövde)

Forwards:
Emil Condrup (återvänder från Jonstorp)
Stievie Ericsson (från Jonstorp)
Carl Hultgren
Martin Johansson
Rasmus Risberg (från Rögle J20)
Jonas Sporré
Casper Wahlström (från Jonstorp)

Ryktas om en grabb från Halmstad

19-åriga Pierre Rundvall som spelat i Halmstads J20-lag samt ett par matcher med deras a-lag skall enligt rykten vara på väg till HHC. Pierre lirar forward och är leftare. Det verkar inte vara någon grabb som gjort för mycket väsen av sig.

Tja, vad säger man? Blir det något lag till kommande säsong och vilken nivå på spelare blir det i sådana fall?

RSS 2.0